RSS

Spaustuvė Vilniuje ar spaustuvė Kaune?

03 Aug

spaustuvesDidžiausias spaustuvių kiekis Lietuvoje yra pasiskirstęs dviejuose didžiausiuose šalies miestuose – Kaune bei Vilniuje. Tiek viename, tiek ir kitame mieste esančios spaustuvės yra išties aukšto lygio bei turi pakankamai didelę paklausą ne tik savo mieste, tačiau ir visoje Lietuvoje. Tad kuriame mieste įsikūrusias spaustuves vis dėlto vertėtų rinktis – įsikūrusias Vilniuje ar Kaune?

Atsakyti į šį klausimą yra ganėtinai nelengva, kadangi abiejuose miestuose įsikūrusios spaustuvės turi savo privalumų. Standartinė spaustuvė Vilniuje išsiskiria ypač aukšta teikiamų paslaugų kokybe, aukščiausio lygio įranga bei kitais privalumais, tačiau akivaizdu, jog Vilniuje spaustuvių paslaugų kainos yra žymiai didesnės nei spaustuvių paslaugos kituose Lietuvos miestuose, kas yra išties nedidelis minusas spaustuvėms, įsikūrusioms šiame mieste.

Jei kalbėsime apie spaustuves, įsikūrusias Kaune, kainos, naudojantis jų paslaugomis ,yra kiek mažesnės nei Vilniuje. Vis dėlto, tuo pačiu dauguma Kaune įsikūrusių spaustuvių disponuoja ir mažesnės kokybės įranga, kas lemia kiek blogesnės kokybės atliktus darbus.

Visa ši spaustuvių dviejuose didžiausiuose Lietuvos miestuose situacija neatsako į straipsnio pradžioje iškeltą klausimą. Vis dėlto, mes galime atsakyti – jei gyvenate viename iš šių miestų, neabejotinai rinkitės savo miesto spaustuves, kadangi siūlomų sąlygų skirtumai tarp skirtingų miestų spaustuvių tikrai nėra tokie dideli, kad vertėtų važiuoti į kitą miestą vien dėl naudojimosi jo spaustuvių paslaugomis. Vis dėlto, jei gyvenate kituose Lietuvos miestuose, spręskite pagal savo finansines galimybes – jei galite sau leisti didesnes išlaidas, investuokite į Vilniuje teikiamas spaustuvių paslaugas, tačiau jei Vilniuje išleista papildomas lėšas veikiau investuotumėte į kažką kitą – rinkitės spaustuves Kaune.

 
Komentarai įrašui Spaustuvė Vilniuje ar spaustuvė Kaune? yra išjungti

Posted by on 2014 08 03 in Neklasifikuota

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.

 
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos